We zijn er blij mee: Marika Biacsics en Wout Tiedink hebben zich gemeld om het bestuur van het Huis van Loo te versterken! Hieronder stellen ze zich aan u voor:

Mijn naam is Marika Biacsics, ik ben 56 jaar en woon ruim 25 jaar in Loo. Ik ben getrouwd met Donat van der Horst en wij wonen tegenover de Dorpsnoot, in huize Benvenuto. We hebben twee volwassen dochters en 3 kleinzoons.

Door verschillende werkervaringen en vrijwilligersfuncties heb ik bestuurlijke ervaring opgedaan maar ook organisatietalent ontwikkeld. Deze wil ik graag inzetten voor het Huis van Loo. Het lijkt mij een mooie en leuke uitdaging om bij te dragen aan de groei van het Huis van Loo en om samen met alle betrokkenen te werken aan een Huis voor rouw & trouw en voor ontmoetingen en activiteiten!

Ik ben Wout Tiedink, 61 jaar en geboren en getogen in Loo. Ik woon samen met mijn vriendin Heleen in de mooie wijk het Schuttersveld. Samen hebben wij 5 kinderen, Marjolein, Maaike, Marloes, Luuk en Olaf. De jongens wonen nog thuis.

Ik heb bijna 40 jaar met veel plezier gewerkt bij Makro Duiven als manager. Ruim een jaar geleden heb ik in verband met mijn gezondheid definitief moeten stoppen met werken.

Het afgelopen half jaar ben ik gaan rondkijken naar vrijwilligerswerk dat mij energie geeft en bij mij past, zodat ik met mijn beperkte energie toch nog een bijdrage kan leveren aan de samenleving.

Ik ben in gesprek gekomen met Henny Heijting en Mirjam Verschure en zij hebben mij heel erg enthousiast gemaakt om toe te treden in het bestuur van het Huis van Loo als voorzitter. Ik kijk er naar uit om samen met alle vrijwilligers en medebestuursleden een succes te maken van het Huis van Loo.